Noordeinde BKP (1)

Boskoop, 1 februari 2014

Ambulance en politie werden op zaterdagochtend gealarmeerd voor een melding op het Noordeinde (N455) in Boskoop. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Er was iemand van 3 à 4 meter naar beneden gevallen van een ladder.

Het traumapersoneel heeft geholpen het slachtoffer te stabiliseren waarna de ambulance met spoed vertrok naar het LUMC. De helikopter kon daarop terug naar de standplaats; de arts ging niet mee naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk moet de oorzaak van de val gezocht worden bij het slechte weer.

Foto’s: Rob de Jong

Noordeinde BKP (2) Noordeinde BKP (3) Noordeinde BKP (4) Noordeinde BKP (5) Noordeinde BKP (6) Noordeinde BKP (7) Noordeinde BKP (8) Noordeinde BKP (9) Noordeinde BKP (10) Noordeinde BKP (11)

Cookievoorkeuren wijzigen