Woningbrand Poldermolendreef Gouda (9)Gouda, 1 februari 2014

De brandweer van Gouda en Haastrecht werd vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Poldermolendreef in Gouda. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk brand te zijn waarna razendsnel optreden van de brandweer erger kon voorkomen.

Wat er exact in  brand stond in een woning op de tweede verdieping van een appartementencomplex is onbekend. De brandweer had de brand al snel onder controle waarna de autoladder nog is ingezet met de hogedrukventilator. Een ambulance kwam ter plaatse voor controle van een bewoner maar deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Woningbrand Poldermolendreef Gouda (1) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (2) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (3) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (4) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (5) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (6) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (7) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (8) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (10) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (11) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (12) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (13) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (14) Woningbrand Poldermolendreef Gouda (15)

Cookievoorkeuren wijzigen