Onwelwording A12 Reeuwijk (4)Reeuwijk, 31 januari 2014

De ambulancedienst werd vanavond met twee eenheden naar de A12 gestuurd voor een onwelwording. Ook vijf politie eenheden kwamen ter plaatse. De onwelwording betrof een scholier die mee was op schoolreis. De buschauffeur is gestopt op de parkeerplaats van Shell De Andel bij Reeuwijk.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht en uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis. Er is onderzocht of er mogelijk sprake was van drugs of alcohol maar hier kon de politie nog geen antwoord op geven. De schoolreis is hervat maar wel met één scholier minder.

Item later geplaatst ter voorkoming van mogelijke onrust bij ouders

Foto’s: Rens de Haan

Onwelwording A12 Reeuwijk (1) Onwelwording A12 Reeuwijk (2) Onwelwording A12 Reeuwijk (3) Onwelwording A12 Reeuwijk (5)

Cookievoorkeuren wijzigen