Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (3)Gouda, 28 januari 2014

De brandweer van Gouda werd deze morgen klokslag vijf uur gealarmeerd voor een gebouwbrand bij de GGZ aan de Ronsseweg. Ter plaatse blek iemand ‘rook’ van het dak van de flat gezien te hebben. De bemanning van de tankautospuit ging direct op onderzoek uit en de autoladder maakte zich gereed om personeel vanaf de bovenkant mee te laten kijken.

Al snel kon de oorzaak van de melding gevonden worden. Een afvoerpijpje op het dak bleek los te zijn geraakt waardoor er veel stoom zichtbaar was. In het donker was dit niet te onderscheiden met rook.

Toen eenmaal bleek dat er geen brand was kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (1) Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (2) Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (4) Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (5) Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (6) Stoom lijkt woningbrand Ronsseweg Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen