aaaDSC_0178

Nieuwerkerk aan den IJssel, 24 januari 2014

De bewoners van diverse huizen aan de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel werden aan het eind van de avond opgeschrikt door een harde klap buiten op straat. Buiten troffen de bewoners een omgevallen lantaarnpaal aan, welke zojuist vol was geramd door een auto.

De bestuurder van het voertuig heeft niet op eventuele hulp gewacht en is direct weggereden van de plaats van het ongeval.  Zowel auto als lantaarnpaal hebben aanzienlijke schade opgelopen. De politie is direct ter plaatse gekomen en doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

De reden van plaatsing van dit incident is onder andere ook dat de politie hoopt dat u kan helpen. Heeft u iets gezien of weet u iets wat naar dit ongeval kan wijzen, neemt u dan contact op met de politie op: 0900-8844

Foto’s: Sylvia van Straalen


DSC_0170 DSC_0179

 

Cookievoorkeuren wijzigen