Voertuig te water Waddinxveen (6)Waddinxveen, 24 januari 2014

Voor de tweede keer vandaag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water in Waddinxveen. Dit keer ging het om de Zuidelijke Rondweg. Brandweer, politie en ambulancedienst werden ter plaatse gevraagd.

Ter plaatse bleek het ongeval zich te hebben voor gedaan nabij de spoorweg overgang. Door nog onbekende oorzaak is daar een BMW te water geraakt. Al snel bleek dat iedereen het voertuig had verlaten waarna de meeste hulpdiensten retour konden. De jongens gaven aan zelf het voertuig te bergen waarna ook de politie retour kon. Kennissen met een graafmachine kwamen ter plaatse en hebben het voertuig uit de sloot gehaald. Of de auto ooit nog zal rijden is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water Waddinxveen (1) Voertuig te water Waddinxveen (2) Voertuig te water Waddinxveen (3) Voertuig te water Waddinxveen (4) Voertuig te water Waddinxveen (5)

Cookievoorkeuren wijzigen