Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (2)Zevenhuizen, 24 januari 2014

De brandweer van Zevenhuizen werd gealarmeerd voor een voertuigbrand op de A12 bij Zevenhuizen. Al snel werd niet Zevenhuizen maar de brandweer van Gouda hier naar toe gestuurd. Ter plaatse bleek Rijkswaterstaat al één rijstrook te hebben afgesloten.

Bij het voertuig stond een mevrouw die opkeek van alle commotie. Ze was namelijk met pech langs de A12 komen te staan en had de ANWB Wegenwacht al gebeld. Blijkbaar dacht een voorbij rijdende automobilist dat de auto in brand stond en waarschuwde de hulpdiensten maar dit bleek dus niet het geval.

De brandweer en politie konden onverrichter zaken retour. Wat precies voor de rook / stoom heeft gezorgd is onbekend maar mogelijk een kokende motor.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (1) Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (3) Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (4) Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (5) Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (6) Voertuigbrand Zevenhuizen A12 (7)

 

Cookievoorkeuren wijzigen