Politievoertuig crasht Reeuwijk (15)Reeuwijk, 22 / 23  januari 2014

Enkele minuten voor middernacht ging het goed mis op de Goudsestraatweg – N459 in Reeuwijk. Een voertuig, komend uit de richting van Bodegraven, reed richting Reeuwijk. In de bocht net voor de overgang van de A12 gleed de auto weg en kwam op de andere weghelft terecht. Op deze weghelft reed op dat moment net een politieauto. De agent probeerde nog te remmen maar kon onmogelijk nog voorkomen dat het voertuig vol in de flank geramd zou worden.

Na zelf even van de schrik te zijn bekomen, zijn de agenten direct bij de bestuurder van de andere auto gaan kijken. Deze leek ongedeerd maar ter controle is er toch een ambulance bijgeroepen. Deze kon zonder slachtoffer uiteindelijk weer retour.

De Goudsestraatweg werd in beide richtingen afgesloten en na overleg werd besloten dat sporenonderzoek niet nodig was. Direct werd een berger besteld die de twee ernstig beschadigde voertuigen kon meenemen. Beide voertuigen zullen waarschijnlijk total loss worden verklaard. De oorzaak is vrijwel zeker een glad wegdek.

Iedereen kwam uiteindelijk met de schrik vrij.

Foto’s: Rens de Haan

Politievoertuig crasht Reeuwijk (1) Politievoertuig crasht Reeuwijk (2) Politievoertuig crasht Reeuwijk (3) Politievoertuig crasht Reeuwijk (4) Politievoertuig crasht Reeuwijk (5) Politievoertuig crasht Reeuwijk (6) Politievoertuig crasht Reeuwijk (7) Politievoertuig crasht Reeuwijk (8) Politievoertuig crasht Reeuwijk (9) Politievoertuig crasht Reeuwijk (10) Politievoertuig crasht Reeuwijk (11) Politievoertuig crasht Reeuwijk (12) Politievoertuig crasht Reeuwijk (13) Politievoertuig crasht Reeuwijk (14) Politievoertuig crasht Reeuwijk (16) Politievoertuig crasht Reeuwijk (17) Politievoertuig crasht Reeuwijk (18) Politievoertuig crasht Reeuwijk (19)

Cookievoorkeuren wijzigen