Brand Lisse (6)Lisse, 23 januari 2014

De brandweer werd deze nacht gealarmeerd voor een woningbrand aan de Berkenhoutlaan in Lisse. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand en niet veel later grote brand. Ter plaatse bleek het hier om een flinke uitslaande dakbrand te gaan.

De brandweer heeft direct man en macht ingezet om de brand onder controle te krijgen. Helaas kon men niet voorkomen dat de woning compleet verwoest zou worden. Het pand bleek op een week na, 100 jaar oud.

De bewoners hebben gelukkig zichzelf direct en op tijd in veiligheid kunnen brengen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: Toon van der Poel & Robert van VoorstBrand Lisse (1) Brand Lisse (2) Brand Lisse (3) Brand Lisse (4) Brand Lisse (5) Brand Lisse (7) Brand Lisse (8) Brand Lisse (9) Brand Lisse (10) Brand Lisse (11) Brand Lisse (12) Brand Lisse (13) Grote brand Lisse (1) Grote brand Lisse (2) Grote brand Lisse (3) Grote brand Lisse (4) Grote brand Lisse (5) Grote brand Lisse (6)Brand Lisse (14) Brand Lisse (15) Brand Lisse (16) Brand Lisse (17) Brand Lisse (18) Brand Lisse (19) Brand Lisse (20) Brand Lisse (21)

Cookievoorkeuren wijzigen