Overplaatsing GHZ (1)

Gouda, 20 januari 2014

In Gouda stond voor een verhuisbedrijf en de politie een speciale taak op het programma. Patiënten van het Groene Hart Ziekenhuis moesten verplaatst worden. Vanwege de sluiting van de Jozeflocatie aan de Graaf Florisweg moesten de mensen die hier lagen overgeplaatst worden naar de Bleulandlocatie aan de Bleulandweg. Hiervoor werd ook politiebegeleiding ingezet.

Een verhuisbedrijf vervoerde met enkele vrachtwagens meerdere patiënten tegelijk van het ene dependance naar het andere. Deze voertuigen zijn hiervoor speciaal ingericht. Ook reden er nog andere vrachtwagens voor materieel heen en weer. De vrachtauto’s die de personen vervoerden werden begeleid door vier motoren van de politie Haaglanden. Men is hierbij de hele ochtend bezig geweest. Voor één van de patiënten was het vervoer met de vrachtwagen een te groot risico, daarom werd voor hem/haar een ambulance ingezet welke ook met de begeleiding van de motoren ging. Rond het middaguur waren de laatste mensen aangekomen aan de Bleulandweg. Verkeersregelaars van KD-verkeer hebben de kruispunten stilgezet als er een begeleiding aankwam.

Foto’s: Stefan Vermin & Rob de Jong
Video: Rob de Jong

Overplaatsing GHZ (2) Overplaatsing GHZ (3) Overplaatsing GHZ (4) Overplaatsing GHZ (5) Overplaatsing GHZ (6) Overplaatsing GHZ (7) Overplaatsing GHZ (8) Overplaatsing GHZ (9)Overplaatsing GHZ (11) Overplaatsing GHZ (12) Overplaatsing GHZ (13) Overplaatsing GHZ (10)Overplaatsing GHZ (14) Overplaatsing GHZ (15) Overplaatsing GHZ (16) Overplaatsing GHZ (17)

 

Cookievoorkeuren wijzigen