Middelbrand Katwijk (4)Katwijk, 20 januari 2014

In de nacht van zondag op maandag heeft er een brand gewoed in een garagebedrijf aan de Heerenweg in Katwijk. De brand werd ontdekt na een inbraakmelding. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middel brand’. Een beveiliger ging ter plaatse na een inbraakmelding bij het bedrijf. Bij aankomst zag de man vlammen in de hal en alarmeerde direct de brandweer. Twee tankautospuiten en een autoladder van de Katwijkse brandweer kwamen ter plaatse.

Nadat de toegangsdeur tot de grote hal geforceerd was middels hydraulisch gereedschap, kon een aanvalsploeg met een straal One Seven naar binnen. De ploeg stuitte al snel op de brand, welke in een werkkast woedde. De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling waardoor de gehele hal onder de rook kwam te staan. Dit belemmerde het zicht van de brandweermannen. De brand kon al snel worden geblust, waarna de overheaddeuren geopend konden worden en de rook uit het pand kon worden verdreven.

Foto’s & Tekst met dank aan: Katwijkactueel.nl

Middelbrand Katwijk (1) Middelbrand Katwijk (2) Middelbrand Katwijk (3) Middelbrand Katwijk (5) Middelbrand Katwijk (6) Middelbrand Katwijk (7)

Cookievoorkeuren wijzigen