Bodegraven (1)Bodegraven, 17 januari 2014

Vanavond werd de ambulance dienst gealarmeerd voor het AC restaurant/ Tulip Inn Hotel Bodegraven aan de Goudseweg – N459 naast de McDonalds. Kort hierna werd ook de brandweer gealarmeerd voor het verrichten van metingen. Enige tijd later werd ook de Adviseur Gevaarlijke Stoffen opgeroepen.


De politie die ook ter plaatse was gekomen had een gedeelte van het parkeerterrein afgezet. Kort hierna arriveerde ook de technische recherche, welke in een hotelkamer onderzoek heeft gedaan. Ook is er een lijkwagen ter plaatse geweest.

Wat zich precies heeft afgespeeld is onduidelijk, zodra er een persbericht van de politie is zullen wij dit hier plaatsten.

Volgens de woordvoering van politie gaat het hier om een zelfdoding in een hotelkamer. Einde berichtgeving.

Foto’s: Stefan Vermin

Bodegraven (2) Bodegraven (3) Bodegraven (4) Bodegraven (5)

Cookievoorkeuren wijzigen