Noordwijkerhout, 16 januari 2013

Op de Gieterij is vanavond een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen. Een auto remde af, de auto daarachter merkte dit te laat op. Wonder boven wonder zijn er bij dit ongeval alleen licht gewonden gevallen, en hoefde er geen ambulance te komen.

Doordat de auto daarachter dit te laat op merkte, klapte deze op de achterkant van de auto er voor, en schoot door tegen een boom. Een van de bestuurders raakte licht gewond. De politie had een deel van de weg afgesloten, 2 bergers kwamen om beide auto’s af te slepen. Terwijl de berger de rode auto op aan het takelen was, schoot deze los, en reed vervolgens hard de bergwagen op en kwam op de zijkant van de bergwagen, hangend tot stilstand. Omstanders die stonden te kijken konden net op tijd wegspringen. De berger heeft vervolgens de auto goed gezet en opgetakeld. Toen beide auto’s op de bergwagens stonden, gaf de politie de weg weer vrij.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen