aaa

Moerkapelle, 16 Januari 2014

Aan het begin van de avond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de Bredeweg in Moerkapelle. Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee auto’s op de beruchte kruising van de Bredeweg en de Noordelijke Dwarsweg.

De beide voertuigen kwamen op de kruising hard met elkaar in contact, waarna ze tegen de rijrichting in, in de berm tot stilstand kwamen. Één van beide auto’s bleef hierbij hangen op een betonnen buis, wat voorkwam de de auto in de naastgelegen waterpartij terecht kwam. Meerdere betrokkenen zijn door de twee opgeroepen ambulances nagekeken, één persoon is voor nadere controle naar het ziekenhuis meegenomen. De  zwaar beschadigde auto’s zijn door een berger afgevoerd.

Foto’s: Sylvia van Straalen


aaaaaDSC_0668 aaaaDSC_0676 aaaaDSC_0689 aaaaDSC_0707 aaaDSC_0695 aaaDSC_0739 aaaDSC_0774 aaaDSC_0799 aaaDSC_0829 aaDSC_0831

 

Cookievoorkeuren wijzigen