Overval Leiderdorp (3)Leiden, 15 januari 2014

Een nog onbekende man overviel woensdag 15 januari een winkel in de Nieuwsteeg in Leiden. De man bedreigde de winkelmedewerkster en ging er vandoor met een onbekende buit.

De verdachte kwam rond 15.10 uur in de betreffende winkel en wilde niet veel later wat afrekenen bij de winkelmedewerkster. In plaats van te betalen, bedreigde de verdachte haar opeens. Hij eiste geld en ging er vervolgens, vermoedelijk lopend, vandoor in de richting van de Doezastraat. De politie werd direct gealarmeerd en zocht in de nabije omgeving naar de overvaller. Hij werd niet meer aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen.

Signalement

De verdachte is een blanke man met een gebruinde huid, hij is 25 tot 35 jaar oud en is ongeveer 1.75 m. lang. Hij droeg ten tijde van de overval een donkere jas. Hij heeft een stevig postuur, een bol gezicht en donker, golvend haar.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto’s: Toon van der Poel

Tekst: Politie

Overval Leiderdorp (1) Overval Leiderdorp (2) Overval Leiderdorp (4)

Cookievoorkeuren wijzigen