Woningbrand Kerkweg Driebruggen (14)Driebruggen, 12 januari 2014

De brandweer van Driebruggen werd vanavond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Kerkweg in Driebruggen. Ook de autoladder van brandweer Gouda werd meegestuurd om de collega’s uit Driebruggen te assisteren.

Ter plaatse leek het een schoorsteenbrand, dit was het dan ook wel maar inmiddels zat de brand ook al in het plafond. De brandweer heeft geruime tijd nodig gehad om bij de brandhaard te komen en heeft daarvoor ook hier en daar wat moeten demonteren/slopen in de woning. Toen eenmaal de brandhaard gevonden was, met behulp van de warmtebeeldcamera van de ter plaatse gekomen Officier van Dienst, kon de brand al snel geblust worden.

De oorzaak zal inderdaad de schoorsteen zijn maar omdat deze brand niet snel genoeg ontdekt is, was de brand verder de woning in getrokken. Hoe groot de schade in de woning is door de sloopwerkzaamheden is bij ons niet bekend.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Woningbrand Kerkweg Driebruggen (1) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (2) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (3) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (4) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (5) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (6) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (7) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (8) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (9) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (10) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (11) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (12) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (13) Woningbrand Kerkweg Driebruggen (15)Woningbrand DBN (24) [1600x1200] Woningbrand DBN (12) [1600x1200]

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen