Heli inzet Nieuwveen (1)Nieuwveen, 11 januari 2014

De politie, ambulancedienst en traumahelikopter werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval aan de Parkstraat in Nieuwveen. In dit geval betrof het iemand die van zijn ladder was gevallen. Omdat het hier om een val van hoogte ging en de verwondingen ernstig leken werd ook de traumahelikopter meegestuurd.

Na behandeling van het medisch personeel werd het slachtoffer afgevoerd. De lifeliner mocht retour Rotterdam. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en de toestand van het slachtoffer zijn bij ons niet bekend.

Foto’s: Toon van der Poel & Marco Carels

Heli inzet Nieuwveen (2) Heli inzet Nieuwveen (3) Heli inzet Nieuwveen (4) Heli inzet Nieuwveen (5) Heli inzet Nieuwveen (6) Heli inzet Nieuwveen (7) Heli inzet Nieuwveen (8) Heli inzet Nieuwveen (9) Heli inzet Nieuwveen (10)

Cookievoorkeuren wijzigen