Motorrijder komt ten val Boskoop (4)Boskoop, 7 januari 2014

De hulpdiensten werden deze morgen naar de Goudse Rijweg in Boskoop gestuurd voor een ongeval tussen een motor en een fietser. Ter plaatse bleek een motorrijder na de aanrijding ten val te zijn gekomen waarna de bestuurster gewond raakte.

De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. De motor liep flinke schade op door de val. Dit kwam onder andere door de glijpartij over het wegdek en bijvoorbeeld een stoeprand en een paaltje die daarbij werden geraakt. De fietser kwam er in dit geval beter en zonder verwondingen vanaf.

Foto’s: Rens de Haan Motorrijder komt ten val Boskoop (2) Motorrijder komt ten val Boskoop (3) Motorrijder komt ten val Boskoop (5) Motorrijder komt ten val Boskoop (6) Motorrijder komt ten val Boskoop (7)

 

Cookievoorkeuren wijzigen