Stationsplein GDA (2) [1600x1200]

Gouda, 5 januari 2014

De politie kon vanaf de Kleiweg direct door naar de overkant van de straat, het Stationsplein. Aldaar was de melding binnengekomen dat jongeren zich vervelend gedroegen.

Ter plaatse hingen drie personen, één man en twee vrouwen, rond onder een afdakje van het gebouw van De Goudse Verzekeringen. Volgens getuigen gedroegen ze zich vervelend naar voorbijgangers en hier geldt in ieder geval een samenscholingsverbod en dus ging de politie over tot het controleren van de personen. Hierbij werden meerdere middelen/goederen aangetroffen waarna er na korte tijd zo’n tien agenten aanwezig waren. De personen werden gefouilleerd en hun spullen werden doorzocht. Twee van hen, de man en één vrouw, zijn door de politie afgevoerd (hoofdfoto en één na onderste foto) naar het politiebureau voor verder onderzoek. Hierna konden alle politie-eenheden weer retour.

Foto’s: Marco van Bemmel

Stationsplein GDA (1) [1600x1200] Stationsplein GDA (8) [1600x1200] Stationsplein GDA (9) [1600x1200] Stationsplein GDA (10) [1600x1200]

Cookievoorkeuren wijzigen