kopstaartazbrup-apn 017

 

Alphen aan den Rijn, 3 januari 2014

Weer was er een kopstaart aanrijding op de Albert Schweitzerbrug waarvoor ambulance en politie ter plaatse werden gevraagd.

Vanwege werkzaamheden vanaf maandag 6 januari aan de brug stonden er alvast afzettingsborden langs de kant van de weg.
Een bord was op de weg gekomen en een langsrijdende motorrijder stopte om deze opzij te zetten.
Een achterop komende auto zag dat gebeuren en remde af echter de auto die daar weer achter reed kon niet op tijd remmen waardoor een aanrijding onvermijdelijk was. Ook de motorrijder werd geraakt hierbij.
Deze is in de ambulance gegaan en voor onderzoek meegenomen.
De V.O.A. kwam ter plaatse om de situatie te onderzoeken. Toen deze klaar waren werd de motor en 1 auto door een berger meegenomen. Een 2e auto zou op eigen gelegenheid verder gaan maar deze wilde niet starten en werd uiteindelijk aan de kant gezet en zal ook worden opgehaald.  De politie was in grote getale aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden wat soms bij bestuurders tot frustratie leidde omdat men niet de kant op kon rijden welke men op wilde. Vanuit het centrum van Alphen richting de Herenhof was enige tijd totaal afgesloten.  Andersom werd auto voor auto toegelaten door de agenten.
Hoe het slachtoffer er aan toe is is nog niet bij ons bekend.
Foto’s: Edwin Kasteleijns

 

kopstaartazbrup-apn 011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen