Brand (3)Lisse, 31 december 2013

De brandweer kreeg aan het einde van de ochtend een melding van een woningbrand aan de Veldhorststraat in Lisse. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand en werden meerdere brandweer eenheden ter plaatse gestuurd.

Ter plaatse bleek de brand uitslaand te zijn, de gehele bovenverdieping van de woning stond bij aankomst al in brand. De brandweer heeft direct een binnenaanval gedaan maar kon niet voorkomen dat de woning grotendeels verwoest werd.

Het nablussen neemt nog enkele tijd in beslag. De oorzaak zou een electrische deken zijn die vergeten is uit gezet te worden

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong
Foto’s met vlammen: @Dolfonline

Video: Rob de Jong

Brand (1)Brand Veldhorststraat Lisse (6)Brand Veldhorststraat Lisse (1) Brand Veldhorststraat Lisse (2) Brand Veldhorststraat Lisse (3) Brand Veldhorststraat Lisse (4) Brand Veldhorststraat Lisse (5) Brand Veldhorststraat Lisse (7) Brand Veldhorststraat Lisse (8) Brand Veldhorststraat Lisse (9) Brand Veldhorststraat Lisse (10) Brand Veldhorststraat Lisse (11) Brand Veldhorststraat Lisse (12) Brand Veldhorststraat Lisse (13)

Cookievoorkeuren wijzigen