Brand Eikenlaan Waddinxveen (2)Waddinxveen, 31 december 2013

Vanmorgen werd de brandweer van Waddinxveen met prio 1 gealarmeerd voor een containerbrand aan de Eikenlaan. Buurtbewoners ontdekten een brandende matras tegen een bouwcontainer.

Direct werd door deze bewoners met een tuinslang de eerste aanval succesvol ingezet. De brandweer heeft de matras verder afgeblust en de containerwand gekoeld. Er werd een poosje gewacht omdat de bevelvoerder er zeker van wilde zijn dat er geen brand in de container zou zijn. Dit werd ook even gecontroleerd met de warmtebeeldcamera.

Hierna ging de ploeg weer richting de post.

Foto’s: Simon Frank

Brand Eikenlaan Waddinxveen (1) Brand Eikenlaan Waddinxveen (3)Brand Eikenlaan Waddinxveen (5) Brand Eikenlaan Waddinxveen (6) Brand Eikenlaan Waddinxveen (7) Brand Eikenlaan Waddinxveen (8) Brand Eikenlaan Waddinxveen (9)

Cookievoorkeuren wijzigen