Gouda, 29 december 2013

Even na half 10 vanmorgen werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval ter hoogte van de Julianasluis te Gouda.

Op het fietspad aan de Sluisdijk net voorbij de Julianasluis waren twee wielrenners en een scooterrijder ten val gekomen. De scooterrijder had een claxonsignaal gegeven toen hij de wielrenners van achteren naderde. Bij het opzij gaan kwamen de wielrenners echter tegen elkaar en kwamen hierdoor ten val. De achteropkomende bestuurder van de scooter kon de vallende fietsers niet meer ontwijken en reed over een van de fietsen. Hierbij kwamen ook hij en zijn passagier ten val. De onfortuinlijke wielrenners werden beide met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De scooterrijder en zijn passagier werden in een later opgeroepen ambulance onderzocht. Onbekend is of ze ook letsel hebben opgelopen bij de val.

Foto’s: Wim Slagers

 

Cookievoorkeuren wijzigen