Noordwijk, 29 december 2013

Vanmiddag rukte de brandweer van Noordwijk uit met 3 voertuigen voor een middelbrand in een flat aan de Springtij. De brand zou woeden in de spouwmuur / kruipruimte van de flat. Ook kwam de Officier van Dienst ter plaatse.

De brandweer heeft door middel van de warmtebeeldcamera de bron gezocht. Hierop zijn ze gaan blussen. Bij de brand kwam ook veel rook vrij. Deze rook kwam via de ventilatiekanalen naar de woningen. In verschillende woningen zijn metingen gedaan, en in een paar werd een verhoogd koolmonoxide gehalte gemeten. Dit gehalte was niet schadelijk voor de gezondheid, dus de bewoners konden hun huizen weer in. Toen de brand echt uit was, is iedereen weer retour gegaan.

De oorzaak van deze brand was vuurwerk wat naar binnen was gegooid bij een gat.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen