DSC_0037 kopie

Gouda, 27 december 2013

In de loop van de avond werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er een ongeval zou zijn gebeurd op de oprit naar de A12 bij Gouda in de richting van Den Haag / Rotterdam. Ter plekke aangekomen bleek dat er auto vanuit de bocht van de oprit de berm in was gereden, over de kop was geslagen en tussen de bomen tot stilstand was gekomen.

Het voertuig kwam wel weer op de wielen terecht, maar wel met de neus tegen de rijrichting in.  Door de zeer zachte en drassige bodem kostte het de bergers de nodige moeite om de auto weer op het verharde gedeelte van de rijbaan te krijgen. Met de nodige mankracht is dit uiteindelijk gelukt. De bestuurder van de auto is er gelukkig zonder noemenswaardig letsel van af gekomen.

 Foto’s: Sylvia van Straalen

DSC_0047kopie

Cookievoorkeuren wijzigen