aDSC_0582

Waddinxveen, 24 december 2013

In de loop van de ochtend werd het brandweerkorps van Gouda gewaarschuwd vanwege een door de storm beschadigd reclamebord op industrieterrein Coenecoop in Waddinxveen. Ter plekke aangekomen bleek de constructie van het bord  inderdaad niet stevig meer in elkaar te zitten.

Vanwege de onveilig situatie voor de omgeving die was ontstaan en de aanhoudende harde wind, werd er besloten dat het bord niet kon blijven staan. Met behulp van een kettingzaag en de benodigde mankracht werd het houten geraamte waaraan een reclamedoek was bevestigd, gedemonteerd en netjes aan de kant gelegd. Na het opruimen van alle restanten kon de brandweer terug naar de kazerne in Gouda.

Foto’s: Sylvia van Straalen

DSC_0557 kopie DSC_0563 DSC_0573 DSC_0585 kopie DSC_0602 DSC_0624 DSC_0633 DSC_0671

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen