a

Moordrecht, 24 december 2013

De storm die de afgelopen dagen over onze regio trok, veroorzaakte in Moordrecht de nodige schade. Zo viel ook een reclamebord langs de Middelweg ten prooi aan de harde wind.

De brandweer van Moordrecht werd gealarmeerd omdat het bord een gevaarlijke situatie voor voorbijgangers begon op te leveren. Een gedeelte van het reclamedoek dat aan een metalen frame was vastgemaakt, was al op het naastgelegen fietspad terecht gekomen. En aangezien het frame zelf op het punt van omvallen stond, werd er besloten het bouwwerk direct neer te halen. Hiervoor werden een slijptol en wederom de nodige mankracht en ervaring ingezet.  Na het veilig opruimen van de restanten van het reclamebord, kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

Foto’s: Sylvia van Straalen

DSC_0682 kopie DSC_0687 DSC_0689 DSC_0701 DSC_0706 DSC_0745

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen