Plataanstraat Gouda Stormoverlast (4)Gouda, 24 december 2013

De brandweer van Gouda werd vandaag naar de Plataanstraat in Gouda gestuurd voor een stormoverlast. Ter plaatse bleek dat een stuk dak van een appartementencomplex boven de Hoogvliet was los gewaaid.

De brandweer heeft door middel van de autoladder geprobeerd om het los gewaaide onderdeel werd vast te zetten maar tevergeefs. Er is uiteindelijk gekozen voor de veilig weg en men heeft de plaats los geslepen. Eenmaal klaar kon men retour, dat wil zeggen: door naar de volgende melding.

Foto’s: Rens de Haan

Plataanstraat Gouda Stormoverlast (1) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (2) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (3) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (5) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (6) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (7) Plataanstraat Gouda Stormoverlast (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen