aanrijdingazbrug-apn 020

Alphen aan den Rijn, 24 december 2013

Op kerstavond werden politie en ambulance naar de Albert Schweitzerbrug in Alphen aan den Rijn gevraagd voor een aanrijding.

Twee personen auto’s kwamen achter elkaar vanuit de Bernhardlaan richting de Albert Schweitzerbrug toen het stoplicht op rood sprong. De voorste auto kon op tijd stoppen echter de achterste helaas niet en botste op de voorganger. In de ambulance werd 1 persoon nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De schadeformulieren werden door beide personen ingevuld. De voorste auto kon zijn weg vervolgen of de achterste dat ook kon is niet bekend. Voor de persoon die de voorste auto bestuurde was het al de tweede keer deze week dat er iemand achterop kwam rijden, de vorige keer echter met een andere auto.

Foto’s: Edwin Kasteleijns

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen