Sassenheim, 24 december 2013

De hulpdiensten zijn deze avond massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Van Alkemadelaan in Sassenheim. Zo kwamen vier brandweervoertuigen, twee ambulances, een traumahelikopter ingevlogen vanuit Amsterdam en meerdere politie-eenheden ter plaatse.

De persoon die te water was geraakt is door de toegesnelde brandweer snel uit het water gered. De brandweermannen zijn bij aankomst uit de auto gesprongen, en hebben de persoon op het droge gekregen. Het personeel van de inmiddels ter plaatse gekomen ambulances en de ingevlogen traumahelikopter hebben het slachtoffer medische zorg gegeven. Toen de persoon stabiel genoeg was is deze onder begeleiding van een trauma arts met spoed naar een ziekenhuis in de regio gebracht. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De technische recherche van de politie is onderzoek komen doen.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen