Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (5)Reeuwijk, 24 december 2013

De brandweer van Driebruggen werd deze morgen vroeg gealarmeerd voor een stormoverlast op de Twaalfmorgen in Reeuwijk. Ter plaatse bleek een circa 15 meter lange heg door de wind te zijn om geblazen waarna deze over de weg hing.

Door middel van een lier en een dikke boom is de heg weer terug “gebogen” richting de tuin. Toen de weg weer vrij was kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (1) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (2) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (3) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (4) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (6) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (7) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (8) Twaalfmorgen Reeuwijk Stormoverlast (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen