aDSC_0777

Waddinxveen, 24 december 2013

Op deze stormachtige maandagmorgen werd de bewoner van een huis aan de Vijverlaan in Waddinxveen door overburen gewaarschuwd dat er iets helemaal mis was met de dakbedekking op het dakkapel aan de achterzijde van het huis. Na controle bleek inderdaad dat de gehele bekleding door de wind was losgetrokken van de ondergrond en over de nok van het dak geslagen was. De inmiddels gewaarschuwde brandweer heeft na het zien van de situatie direct een ladderwagen van het brandweerkorps uit Alphen aan de Rijn laten komen. Met de inzet van dit voertuig en met behulp van twee aanwezige dakbedekkers wisten de brandweerlieden de dakbedekking weer netjes op de juiste plek neer te leggen. Nadat dit gebeurt was, kon men weer retour naar de kazerne in afwachting van de volgende melding stormschade.

Foto’s: Sylvia van Straalen DSC_0757 DSC_0758 DSC_0764 DSC_0795 DSC_0797 DSC_0803 DSC_0809 kopie DSC_0816

Cookievoorkeuren wijzigen