Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (9)Reeuwijk, 24 december 2013

De brandweer van Reeuwijk werd vanochtend gealarmeerd voor een stormoverlast aan de Moerweide in die plaats. Ter plaatse bleek een boom gevaarlijk te staan en was de kans op omvallen vrij groot. De brandweer besloot de boom gecontroleerd om te laten vallen.

De boom is met een dik touw aan de tankautospuit vast gemaakt en vervolgens is deze omgezaagd. De boom viel netjes naar rechts en kwam op de brug terecht, het was toen alleen nog zaak om deze in kleine stukjes te zagen. Een vriendelijke buurtbewoonster heeft nog gezorgd voor koffie waarna men retour kazerne kon.

Foto’s: Rens de Haan

Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (1) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (2) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (3) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (4) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (5) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (6) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (7) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (8) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (10) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (11) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (12) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (13) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (14) Moerweide Reeuwijk Stormoverlast (15)

 

Cookievoorkeuren wijzigen