Storm Zevenhuizen (4)Zevenhuizen, 24 december 2013

Ook de Brandweer van Zevenhuizen mocht vanochtend voor stormschade uitrukken. Op de Dorpsstraat in Zevenhuizen stond een grote conifeer, welke om dreigde te waaien. Na overleg met een medewerker van de gemeente Zuidplas hoe de conifeer het beste kon worden gezaagd werd de boom van touw voorzien en gezekerd aan de Brandweer auto.

Dat het omzagen van een boom niet altijd zonder gevaar is bleek ook hier. De conifeer kwam wel los van de stam maar kwam gewoon rechtop op de straat te staan. Na enig trekwerk met de brandweerauto als trekkend voertuig moest de boom zich toch gewonnen geven en kon de boom door de brandweer in stukken worden gezaagd. De restanten werden in het plantsoen gelegd zodat na de jaarwisseling de gemeente de resten kan opruimen.

Foto’s: Stefan Vermin

Storm Zevenhuizen (1) Storm Zevenhuizen (2) Storm Zevenhuizen (3) Storm Zevenhuizen (5) Storm Zevenhuizen (6) Storm Zevenhuizen (7) Storm Zevenhuizen (8) Storm Zevenhuizen (9) Storm Zevenhuizen (10) Storm Zevenhuizen (11) Storm Zevenhuizen (12) Storm Zevenhuizen (13)

Cookievoorkeuren wijzigen