Merlijnstraat GDA (1)

Gouda, 22 december 2013

Op zondagavond werden een ambulance en meerdere politie-eenheden gealarmeerd voor een onwelwording in een woning aan de Merlijnstraat in Gouda. Later moest een tweede ambulance ter plaatse komen voor een reanimatie, maar hier bleek geen sprake van. De brandweer moest er ook aan te pas komen om de patiënt naar beneden te takelen, maar zij mocht zonder spoed komen.

Het was even lastig voor de brandweer om de autoladder op de juiste positie te krijgen, mede door geparkeerde auto’s. Maar toen dit eenmaal voor elkaar was gekregen was de onfortuinlijke persoon snel beneden en kon zonder spoed afgevoerd worden. Dit was al de derde keer op deze zondag dat de autoladder van Gouda in actie moest komen voor een incident.

Foto’s: Rob de Jong

Merlijnstraat GDA (2) Merlijnstraat GDA (3) Merlijnstraat GDA (4) Merlijnstraat GDA (5) Merlijnstraat GDA (6) Merlijnstraat GDA (7) Merlijnstraat GDA (8) Merlijnstraat GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen