A Voertuig te water NBG (6)Nieuwerbrug, 20 december 2013

De hulpdiensten werden vanavond naar de Weiweg in Nieuwerbrug gestuurd voor een voertuig te water. Zo gingen onder andere de duikers  en het hulpverleningsvoertuig van brandweer Gouda ter plaatse, even als brandweervoertuigen van andere korpsen, ambulancedienst en politie.

Eenmaal ter plaatse bleek er inderdaad een auto in het water te liggen maar zat hier niemand meer in. Wel heeft de brandweer door middel van de duikers een kleine zoekslag gedaan in het water maar al snel bleek dat de bestuurder elders was opgevangen.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Een berger heeft het voertuig uit het water gehaald en afgevoerd.

Foto’s: Pieter Louw, Marco van Bemmel en Rens de Haan

A Voertuig te water NBG (1) A Voertuig te water NBG (2) A Voertuig te water NBG (3) A Voertuig te water NBG (4) A Voertuig te water NBG (5) A Voertuig te water NBG (7) A Voertuig te water NBG (8) A Voertuig te water NBG (9) A Voertuig te water NBG (10) A Voertuig te water NBG (11)

Cookievoorkeuren wijzigen