Autobrand Groenlust Gouda (1)Gouda, 20 december 2013

Deze morgen was het opnieuw raak aan de Groenlust in Gouda. De brandweer van Reeuwijk werd met spoed ter plaatse gevraagd voor een autobrand. Eenmaal op de plaats van het incident bleek de auto flink te branden en had daarbij al een schutting meegenomen waar de auto naast geparkeerd stond.

De brandweer heeft direct twee stralen hoge druk in gezet maar kon niet voorkomen dat de auto en schutting als verloren beschouwd moeten worden.

Een bewoner van de Groenlust heeft niet lang van zijn schutting kunnen genieten, onlangs brandde hier ook twee auto’s af en toen moest zijn schutting het ook al bezuren. Nu opnieuw want van de schutting is weinig over.

De eigenaar van de auto heeft ook niet bepaald mazzel, in zijn achtertuin werd al eens een schutting in brand gezet, bij zijn voordeur werd ook al brand gesticht en de auto die enkele tijd geleden afbrandde, was ook van hem. De man kreeg in korte tijd nu voor de vierde keer te maken met brandstichting.

De politie zal onderzoek doen naar de oorzaak maar vooral naar wie er verantwoordelijk is voor deze branden.

Foto’s: Rens de Haan Autobrand Groenlust Gouda (2) Autobrand Groenlust Gouda (3) Autobrand Groenlust Gouda (4) Autobrand Groenlust Gouda (5) Autobrand Groenlust Gouda (6) Autobrand Groenlust Gouda (7) Autobrand Groenlust Gouda (8) Autobrand Groenlust Gouda (9) Autobrand Groenlust Gouda (10) Autobrand Groenlust Gouda (11) Autobrand Groenlust Gouda (12) Autobrand Groenlust Gouda (13) Autobrand Groenlust Gouda (14)

Cookievoorkeuren wijzigen