3Waddinxveen, 20 december 2013

Op de Bredeweg – N456 in Waddinxveen heeft op vrijdagmiddag omstreeks 15:00 een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een KLPD motor van de politie welke onderweg was naar een spoedrit en een personenauto. De motorrijder raakte zwaar gewond. De hulpdiensten rukte massaal uit en zette alles op alles om de ernstig gewonde motorrijder te behandelen. De Bredeweg werd tijdens het incident afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Een medewerker van de Texaco meldde dat zij de motorrijder hoorde rijden en keek om. Toen zij verder ging met haar werkzaamheden hoorde ze een enorme knal. In een flits zag ze de motorrijder door de lucht vliegen, en maakte volgens haar, enkele salto’s. Beide voertuigen raakte total loss. De bestuurder van de Audi is meegenomen voor verhoor. De verkeers ongevallen analisten doen onderzoek naar het ongeval.

Foto’s en video: Michael de Man

           
               1 4 2 5 6 7
 

 

Cookievoorkeuren wijzigen