Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (10)Gouda, 20 december 2013

Vrijdagmorgen werd de politie gebeld met de melding dat er koperdieven actief waren in een pand aan de Graaf Florisweg in Gouda. De politie ging direct massaal ter plaatse. Zo’n negen voertuigen waren al snel op de Graaf Florisweg waarna men het pand inging.

Ook werd de brandweer ter plaatse gevraagd om door middel van de autoladder op het dak te kunnen kijken. De hele voormalige school is van binnen en van buiten uitgekamd door een groep agenten waarna ten minste één persoon kon worden aangehouden voor inbraak / koperdiefstal.

De politie zet haar onderzoek voort.

Foto’s: Rens de Haan

Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (1) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (2) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (3) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (4) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (5) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (6) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (7) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (8) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (9) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (11) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (12) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (13) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (14) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (15) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (16) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (17) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (18) Aanhouding na inbraak en koperdiefstal Gouda (20)

Cookievoorkeuren wijzigen