Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (2)Gouda, 18 december 2013

Een toevallig passerende automobilist keek vanavond gek op toen hij voor zich een nogal slingerende automobilist zag. De slingertocht werd opgemerkt vanaf het kruispunt Burgemeester van Reenensingel en de Bodegraafsestraatweg. De automobilist nam bochten ruim en raakte steeds op de verkeerde kant van de weg. De alerte automobilist bleef er schuin achter rijden en waarschuwde aankomend verkeer met lichtsignalen.

Toen de bestuurster van het slingerende voertuig moest stoppen voor rood licht bij de kruising Zoutmansweg en de Nieuwdorperweg, greep de alerte bestuurder zijn kans, hij haastte zich naar de auto voor hem, opende het portier en zette de motor af. Hierna bleek dat de vrouw achter het stuur onwel was / werd waarna andere gestopte omstanders de hulpdiensten waarschuwden. Ter plaatse gekomen medisch personeel heeft zich ontfermd over het slachtoffer. Wat deze precies mankeerde is nog onbekend. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd.

Foto’s: Rens de Haan

Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (1) Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (3) Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (4) Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (5) Onwel Zoutmansweg Reeuwijk (6)

Cookievoorkeuren wijzigen