Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (3)Schoonhoven, 18 december 2013

De brandweer van Schoonhoven werd vanavond gealarmeerd voor het reinigen van een wegdek aan de Koestraat in die plaats. Eenmaal ter plaatse bleek er een flink oliespoor te liggen welke verdeeld lag over de Koestraat, Kerkstraat, de Dam en uiteindelijk stopte het spoor op de Haven.

Omdat dit spoor nogal lang bleek wilde de brandweer een tweede tankautospuit ter assistentie, er werd hierna opgeschaald naar middelhulpverlening.

Het spoor is door de brandweer grondig gereinigd. De politie heeft onderzoek gedaan naar de herkomst van de olie maar deze bleek niet moeilijk te vinden, het spoor hielt op bij een geparkeerde bestelbus en aan onder andere de voorband van deze bus zat nog olie. Vermoedelijk heeft de bestuurder zelf niets gemerkt van de lekkage; Hij is op de hoogte gesteld door de politie.

Nadat het hele spoor gereinigd bleek, kon de brandweer retour kazerne.

Foto’s & Video: Rens de Haan


Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (1) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (2) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (4) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (5) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (6) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (7) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (8) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (9) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (10) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (11) Reinigen wegdek Koestraat Schoonhoven (12)

Cookievoorkeuren wijzigen