Gaslucht Middenmolenplein Gouda (3)Gouda, 18 december 2013

De brandweer van Haastrecht en Gouda werd vanavond gealarmeerd voor een gaslekkage bij verzorgingstehuis Irishof aan het Middenmolenplein in Gouda. Ter plaatse is de brandweer direct een onderzoek gestart in het pand.

De omgeving werd uit voorzorg afgezet. Na enkele metingen werd duidelijk dat er in de keuken inderdaad een verhoogde concentratie gas aanwezig was. Vermoedelijk is er alleen geen lekkage gevonden en werd de lucht ergens anders door veroorzaakt. De brandweer kon weer retour kazerne. Ontruiming bleek niet nodig omdat de veiligheid van de bewoners niet in het geding bleek.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Gaslucht Middenmolenplein Gouda (1) Gaslucht Middenmolenplein Gouda (2) Gaslucht Middenmolenplein Gouda (4) Gaslucht Middenmolenplein Gouda (5) Gaslucht Middenmolenplein Gouda (6)

Cookievoorkeuren wijzigen