braziliestr-apn 032

 

Alphen aan den Rijn, 14 december 2013

Op zaterdagmiddag zijn twee ambulance’s, politie en de lifeliner uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Braziliëstraat in Alphen aan den Rijn

De Lifeliner is geland op het grasveld bij het Europapark waar de ambulance heen is gereden om de arts op te halen. Ook de politie was aanwezig echter deze reed met de auto het grasveld op waarna men niet meer voor of achteruit kon. De auto die de politie te hulp kwam om er even uit te trekken kwam echter ook vast te zitten waardoor een 2e met wat meer power kwam om beiden uit het gras te halen. Toen de arts met de ambulance met spoed was vertrokken kon de Lifeliner ook weer opstijgen waar veel bekijks voor was.
Wat er precies in de Braziliëstraat heeft afgespeeld is bij ons op het ogenblik nog niet bekend.

Foto’s Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen