Beroving (1)Zoeterwoude, 10 december 2013

De politie is vanavond met man en macht op zoek gegaan naar twee daders van een beroving bij een geldautomaat aan de Doctor Bouwdijkstraat in Zoeterwoude. Een man werd van zijn geld beroofd door nog twee onbekende daders.

De daders gingen er vandoor waarbij hun auto van de weg raakte en boven de sloot kwam te hangen. De politie heeft de omgeving met onder andere een helikopter uitgekamd. Direct is ook de omgeving van de bank afgezet en kwam de technische recherche ter plaatse voor onderzoek.

Zover bekend zijn er nog geen verdachte(n) aangehouden.

Heeft u informatie omtrent de overval, iets gezien of iets gehoord. Kent u het voertuig of weet u iets anders wat van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Foto’s: Toon van der Poel Beroving (2) Beroving (3) Beroving (4) Beroving (5) Beroving (6)

 

Cookievoorkeuren wijzigen