Noordwijk, 10 december 2013

De politie werd vanavond ter plaatse gevraagd op de Van Panhuysstraat in Noordwijk. Er zouden hier twee aanrijding vlak na elkaar hebben plaats gevonden. Er vielen geen gewonden dus de ambulancedienst was hier niet nodig.

Bij het eerste ongeval was een auto uit een uitrit gekomen, en deze had een auto niet gezien. Hierop ontstond de aanrijding. Even later klapte er een kijker, die op het andere ongeluk zat te letten, op haar voorganger. Deze hadden beide schade. Bij de eerste aanrijding was een wiel schuin komen te staan, deze kon niet meer verder. Bij de tweede aanrijding was er glas op de weg gekomen. Dit is opgeveegd door de politie. Uiteindelijk is alles afgehandeld door schadeformulieren.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen