Ongeval Gouda (4)Gouda, 9 december 2013

De politie en ambulancedienst werden vanavond gealarmeerd voor een ogenschijnlijk ernstig ongeval op de Voorwillensebrug in Gouda. Nu bestaat de Voorwillensebrug niet en bleek het ongeval bij een brug op de Voorwillenseweg te zijn.

Door nog onbekende oorzaak waren een jongen op een fiets en een stel op een scooter met elkaar in botsing te zijn gekomen. De twee berijders van de scooter reden na het ongeval tegen een boom en belandden in de sloot. De jongen op de fiets kwam hard te val op het asfalt. Twee ambulances kwamen ter plaatse. Alle drie de slachtoffers werden met nog onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek. Ten tijden van het ongeval is de Voorwillenseweg afgesloten geweest.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (3) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7) Ongeval Gouda (8) Ongeval Gouda (9) Ongeval Gouda (10) Ongeval Gouda (11)

Cookievoorkeuren wijzigen