Dunantsingel GDA (1)Gouda, 9 december 2013

Even na half 1 kwam er bij de brandweer een melding van een woningbrand aan de Dunantsingel in Gouda. Bij een flat ging een alarm af en was een brandlucht te ruiken.

De brandweer stelde een onderzoek in, maar kon geen brand vinden. Na een deur enkele keren open en dicht te doen, verdween de lucht al snel. In die tussentijd had een medebewoner het alarm al gereset. Hierop kon de brandweer weer inpakken en terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

Woningbrand GDA (1) Woningbrand GDA (2) Woningbrand GDA (3) Woningbrand GDA (4) Woningbrand GDA (5) Woningbrand GDA (6) Woningbrand GDA (7) Woningbrand GDA (8)Dunantsingel GDA (2) Dunantsingel GDA (3) Dunantsingel GDA (4) Dunantsingel GDA (5) Dunantsingel GDA (6)

Cookievoorkeuren wijzigen