Ongeval A4 (2)Roelofarendsveen, 9 december 2013

Vanmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de A4 bij afslag Roelofarendsveen bij de Alkmadelaan.

Ter plaatse was een auto tegen de vangrail gebotst en de bestuurster zat bekneld. De brandweer heeft het dak van de auto verwijderd en vervolgens de vrouw uit haar benarde positie bevrijd waarna ze naar het ziekenhuis is vervoerd.

Mogelijk speelde de laagstaande zon een rol bij dit ongeval. Een gevolg van het ongeval was dat er vanuit Amsterdam meer dan 6 kilometer aan file stond richting Leiden.

Foto’s: Josh Walet – 112REG & Toon van der Poel

Ongeval A4 (1) Ongeval A4 (3)Ongeval A4 Roelofarendsveen (1)Beknelling A4 (1) Beknelling A4 (2) Beknelling A4 (3) Beknelling A4 (4) Beknelling A4 (5)Ongeval A4 Roelofarendsveen (2) Ongeval A4 Roelofarendsveen (3) Ongeval A4 Roelofarendsveen (4)

Cookievoorkeuren wijzigen