Aanrijding van Reenensingel Gouda (2)Gouda, 7 december 2013

De politie en ambulancedienst werden vanavond naar de Burgemeester van Reenensingel gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee voertuigen op de kruising met de Heuvellaan.

De twee voertuigen kwamen na een flinke botsing tot stilstand op de Gentseweg. Eén van de voertuigen reed daarbij nog een verkeerspaaltje omver. De ambulancedienst kwam ter plaatse voor één inzittende in verband met nekklachten. Een berger heeft één voertuig opgehaald. Het andere voertuig is tijdelijk geparkeerd en zal op een later tijdstip worden weggehaald.

Ondanks er op deze kruising verkeersdrempels zijn aangelegd gebeuren hier nog regelmatig aanrijdingen, soms met flinke gevolgen.

Foto’s: Rens de Haan

Aanrijding van Reenensingel Gouda (1) Aanrijding van Reenensingel Gouda (3) Aanrijding van Reenensingel Gouda (4) Aanrijding van Reenensingel Gouda (5) Aanrijding van Reenensingel Gouda (6) Aanrijding van Reenensingel Gouda (7) Aanrijding van Reenensingel Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen