Moordrecht, 5 december 2013

Op Sinterklaasavond werden de hulpdiensten opgeroepen naar de Baggelaar in Moordrecht voor een melding stormschade. Ter plekke bleek op een parkeerterrein een boom op twee auto’s te zijn gevallen.

De eigenaar van een op het parkeerterrein staande bestelbus werd aan het begin van de avond opgeschrikt doordat het alarm van zijn voertuig afging. Buiten aangekomen bleek dat te worden veroorzaakt doordat er een grote boom op de bus lag, welke met kluit en al door de storm was omgeblazen.  Het grootste deel van de klap was echter opgevangen door een ernaast geparkeerde personenauto. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en wist zo de bestelbus al snel te bevrijden, waarna deze door de eigenaar weggereden kon worden. Dit voertuig heeft vooral schade aan het dak opgelopen.  Hierna werd het resterende deel van de boom ook in verzaagd, waarna ook de personenauto van de boom ontdaan kon worden. Deze auto heeft aanzienlijke schade opgelopen en is later die avond door een bergingsbedrijf opgehaald.

foto’s : Sylvia van Straalen

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen